Nieuws van de C.H.R. (124)

Op ‘vlieghoogte’
We houden u graag op ‘vlieghoogte’. Het duurde even maar het transport met een grote hoeveelheid jassen, schoenen, dekens en andere kleding is nu onderweg naar Boedapest. Bij elkaar zijn dat zo’n 10 pallets van bijna 2 meter hoog met zo’n 350 dozen en 225 zakken. Janet en Michel van Boxtel zijn werkzaam in de vluchtelingen- en daklozenopvang in Boedapest. Een deel van de lading is bestemd voor hen. Een ander deel zal met behulp van een grote bestelbus naar Oekraïne worden gebracht. Ook in Hongarije en Oekraïne vallen de temperaturen mee. Maar wanneer het onverhoopt opeens weer koud wordt dan komt die extra trui of jas prima van pas. Inmiddels zijn er afgelopen maandag weer 130 dozen ingepakt met kleding. De bestemming van die kleding wordt Roemenië.
Maandelijks wordt er door de commissie vergaderd. In de vergadering van afgelopen maandag werd het financiële jaaroverzicht 2015 vastgesteld. In het jaar 2015 is er bijna
€ 57.000 uitbetaald aan verschillende vormen van ondersteuning. Dat konden we doen door uw prachtige giften uit acties en bijzondere giften in 2014 en 2015. Met dat geld zijn en worden honderden mensen blij gemaakt. Ook hebben we een ingekomen brief besproken. De mevrouw die deze heeft gestuurd heeft echter geen adres vermeld zodat we met haar geen contact kunnen opnemen. We vinden het daarom wel fijn wanneer u nog contact met ons wilt opnemen.
Een hartelijke groet Dick van Mourik tel 0184-422248