Nieuws van de C.H.R. (140)

Hobby
Wat is het mooi wanneer gemeenteleden een hobby hebben en uit de opbrengst van die hobby dan weer een goed doel steunen. Mw. Postema belde me vorige week op dat ze met het ontwerpen en maken van wenskaarten ging stoppen. Meer dan 10.000 kaarten! We denken met genoegen terug aan de volle tafel met kaarten tijdens de kerstpost en sinaasappelacties. Heel erg bedankt. Misschien brengt dit anderen wel op een idee. Mooi wanneer je met je hobby een goed doel gaat steunen.
Kleding brengen
D.V. zaterdag 1 oktober kunt u weer kleding brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar de VOEDSELBANK gevestigd is. Openingstijden blijven van 10.00 tot 11.30 uur. U mag de kleding ook nog brengen op maandagochtend 3 oktober van 8.30 tot 10.00 uur, want dan zijn er weer heel wat vrijwilligers bezig met het inpakken van de kleding.
Op D.V. zaterdag 22 oktober wordt er een kledingtransport geladen met bestemming Micula en Lapusel. Dus prima om nu wat kasten na te kijken of er soms nog kleding, schoenen of jassen bij zijn, die u niet meer draagt en waar ze in Roemeniƫ blij mee zijn. We pakken het graag voor u in.
Esther Harrewijn heeft de coƶrdinatie en is bereikbaar onder 0184 416220.
Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik, 0184 422248