Nieuws van de C.H.R. (158)

Jongeren zeer welkom . . .
Er gebeuren binnen ons kerkenwerk van de C.H.R. mooie dingen. Zo hebben we vorige week via Skype vergaderd met Janet en Michel van Boxtel die voor hun computer in Boedapest zaten. Bijzonder om elkaar te zien en te spreken, terwijl we 1200 kilometer bij elkaar vandaan waren. In de stille week vóór Pasen zijn Janet en Michel voor familiebezoek in Nederland en op 13 april zijn ze ’s avonds in Sliedrecht en organiseren we samen een ontmoeting voor jongeren die meer willen weten over hun daklozenproject en verschillende andere projecten om de zwakken in de samenleving te helpen.
Wanneer jij je aangesproken voelt, ben je van harte welkom.
Stuur alvast een mail naar fjdunsbergen@live.nl en geef je op.
Nadere informatie volgt.

Paasactie anders . . .
We hebben echt een heel trouwe kern van circa 100 gemeenteleden die ieder jaar weer sinaasappels en eieren bestelt. Door het wegvallen van een paar grote klanten (met meer dan 50% van de omzet) hebben we de knoop doorgehakt om te stoppen met deze actie. We gooien ‘het net’ over de andere boeg. In onze vergadering is het idee geopperd om rond de STILLE week aandacht te vragen voor de daklozen die aan Janet en Michel zijn toevertrouwd. Samen staan we in de week vóór Pasen stil bij Hem die zoveel liefde heeft gegeven. Wat we hopen, is dat heel veel gemeenteleden (jong en oud) ook even STIL willen staan bij de situatie waar veel daklozen in Boedapest in verkeren. Janet en Michel maken het verschil voor deze mensen door hun te vertellen over de Heere Jezus en hun liefde en aandacht te geven. Wij kunnen zelf niet € 1,- of € 2,- in het schaaltje van een dakloze doen, die in Boedapest op straat probeert te overleven. We kunnen wel even stil staan en een klein bedragje overmaken naar de rekening van de Commissie NL63RABO0359339107 onder vermelding van: dakloos. Waar we van dromen, is dat heel veel gemeenteleden zo’n gebaar maken voor een dakloze.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 8 april kunt u weer kleding brengen naar onze locatie Elzenhof 138 in de loods waar de VOEDSELBANK gevestigd is.

Met een hartelijk groet,
Dick van Mourik, 0184 422248