Open dag bij leerwerkbedrijf locatie Ambachtse Bedrijven

Een passende werkplek voor iedereen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat is de missie van Werkvisie De Hoop, locatie Ambachtse Bedrijven. Werkvisie De Hoop biedt deelnemers een vangnet en springplank en stimuleert om naar vermogen actief te participeren aan de maatschappij.
Deelnemers kunnen terecht voor begeleiding, scholing, training en een passende werkplek binnen de eigen organisatie of een re-integratietraject naar een reguliere betaalde baan.

Werkvisie De Hoop werkt vanuit een christelijke identiteit waarbij iedereen welkom is. Op locatie Ambachtse Bedrijven doen ruim 150 deelnemers op 10 bruisende leerwerkbedrijven werkervaring op: De Hoop Brood en Banket, De Hoop Fietsenmakerij, De Hoop Groen, De Hoop Inpak, De Hoop Kringloop, De Hoop Maatwerk, De Hoop Metaalservice, De Hoop Meubelmakerij en De Hoop Print en Scan en De Hoop Zorgschepen. Naast deze bedrijven heeft Werkvisie De Hoop in Dordrecht nog De Hoop Bouw, -Drukkerij, -Facilitair en -Re-integratie. Veel inwoners van de regio zijn wellicht bekend met de Kringloopwinkel i.s.m. stichting Nieuwe Hoop.

Om een kijkje achter deze winkel te bieden en kennis te laten maken met de vele mogelijkheden van de organisatie, ook als klant en opdrachtgever, is er in de week van Zorg en Welzijn op DV 16 maart 14.00 tot 18.00 uur een open dag, met een forumdiscussie van 18.00 tot 19.00 uur ‘Een afstand tot de arbeidsmarkt’. Er zijn zelfgemaakte cateringproducten te koop en er is de mogelijkheid om zich aan te melden voor dagbesteding, participatie, vrijwilligerswerk of re-integratie.
Adres: Nijverheidsweg 46c, Hendrik-Ido-Ambacht.
Info: www.ambachtsebedrijven.nl.

Bij voorkeur aanmelden: contact@werkvisiedehoop.nl