Wat een feest!

Wat een feest!
De aftrap van de feestweek sprak bijzonder tot mijn verbeelding. Wat een mooie variëteit in activiteiten. Deelnemers van diverse leeftijdsgroepen. Prachtig weer. Goede sfeer. Echt gemeente-opbouw. Wat mogen we onze goede God dankbaar zijn. En dat zijn we ook.
Vrijdag 17 september was ik uitzwaaier bij het zeilkamp. Meer dan vijftig tieners gingen mee. Tweederde voor het eerst op zeilkamp. Het zullen onvergetelijke ervaringen zijn.
Als wijkkerkenraad kregen we een enthousiaste foto.

Zaterdag 18 september zijn Gisela en ik nog even wezen kijken bij de Boven Alles Uitdagen. Proefdraaien in Opheusden. Hopelijk kan het volgende Hemelvaartsweekend daar weer worden ingevuld met zo’n 250 gemeenteleden uit Sliedrecht. Het lijkt mij een prachtige locatie!

Zondag 19 september hoefden we ons niet te beperken tot het bijwonen van een of meer kerkdiensten. We mochten samen zingen tot eer van onze Heer. Oud en jong, heel betrokken, half betrokken, niet betrokken bij de Hervormde Gemeente, velen wisten de weg naar het Dr. Langeveldplein te vinden. We hebben in de afgelopen tijd de lofzang gaande gehouden in de kerk. En nu ook naar buiten!

Maandagavond 20 september  konden we met elkaar op reis met Paulus. Wie die avond mist kan de registratie terugzien op het YouTubekanaal van de Maranatha Kerk.

Parallel aan deze bijeenkomst was er de wandeltocht 1234, die meer dan vijftig deelnemers trok, een record.

Een hartelijke groet vanuit de pastorie aan de Batelier, ds. G.J. Mink