Informatie

In april is het weer zover: Zeilkamp editie 2024! Geef je daarom nu op en wees erbij! Van vrijdagavond 5 april t/m zondagavond 7 april 2024 verblijven we in de accommodatie ‘De Stipe’ in Balk. Dat wordt weer 2 dagen lang zeilen, spellen spelen, Bijbelstudie houden en bovenal elkaar beter leren kennen.

Reservelijst

Bij opgave voor het zeilkamp word je in eerste instantie op de reservelijst geplaatst. Deelnemers die catechisatie, zondagavondgroep of een club volgen, krijgen twee weken na het eerste bericht (in het kerkblad en op Instagram) voorrang bij het aanmelden. Daarna is er vrije aanmelding voor iedereen. Is er voldoende plaats dan stroom je (op volgorde van aanmelden) door naar de deelnemerslijst. Indien duidelijk is dat het zeilkamp vol is, worden de deelnemers die op dat moment nog op de reservelijst staan hierover geïnformeerd.

Kosten

De kosten voor het zeilkamp bedragen € 75,- per deelnemer. Dit kan contant, bij Robert-Jan van Eijk, Erasmusplaats 1 of overgemaakt worden op bankrekeningnummer:

NL85 RABO 037 372 9049
t.n.v. Jeugdraad Herv. Gem. Sliedrecht
o.v.v. Zeilkamp, je naam en je geboortedatum.

Mocht het zo zijn dat dit een te grote extra last is, dan kunt u contact zoeken met de diaconie van Hervormd Sliedrecht voor financiële ondersteuning. Het e-mailadres is: diaconie@hervormdsliedrecht.nl

Chauffeurs

Ook dit jaar zullen we weer in Balk moeten komen. Als je zelf kunt rijden en in het bezit bent van een auto, geef je dan op als chauffeur. Vraag dit ook even aan je vader/moeder/opa/oma ed. We zien uit naar jullie enthousiaste aanmeldingen.

Heb je vragen? Neem contact op via: zeilkamp@hervormdsliedrecht.nl

Hopelijk tot in april!

De zeilkampleiding
Wieske, Merel, Mark, Vincent, Henri, Ruben en Robert-Jan.