Dabarwerkers gezocht!

Dabarwerk doen op ‘de Put’ in Ottoland als oudere, stel of gezin.
Dat kan! A.s. zomer in de periode van 2 tot 16 augustus twee weken bivakkeren tussen campinggasten. Deelname is gratis, de ervaring onbetaalbaar en voor een caravan e.d. wordt gezorgd. Een praatje bij het water of de heg, oog voor een eenzame ouder, een kopje koffie met een alleenstaande moeder, samen met de vaders op het volleybalveld een wedstrijdje doen, af en toe samen met het Dabarteam een activiteit organiseren of een campingdienst leiden. Wil(len) jij of jullie niet alleen met woorden maar ook in daden getuigen zijn en delen wat Christus voor ons heeft gedaan? Naast dit alles is er ook ruimte voor stille tijd en elkaar, maar present zijn is cruciaal. Naast vluchtige contacten kan door de Alphacursus verder met mensen over geloof worden gepraat en is contact snel gelegd.

Als Dabarcommissie zijn wij dringend naar jullie op zoek om zgn. ‘campingpastor’ te zijn in deze periode. Ben je geïnteresseerd of wil je je opgeven, neem dan even contact met ons op via Corné en Carina de Rijke (cornecarina@chello.nl)
P.S. We zoeken ook nog teamleden (19/7-2/8 of 2/8-16/8): ben je boven de 18 en lijkt het je wel wat om recreatie en evangelisatie te combineren op de camping? WELKOM!!