Nieuws van de C.H.R.(77)

Pannenkoeken
Sommige dingen gebeuren en het is goed om die met elkaar te delen. Ik kreeg een e-mailtje van Esther Harrewijn, die met haar gezin kampeerde op de ‘Boven alles uit dagen’ (waar zo’n kleine 200 gemeenteleden het weekend vanaf Hemelvaartsdag bij elkaar waren), dat familie Le Mair pannenkoeken ging bakken. En iedereen mocht gratis pannenkoeken komen eten. Er stond ook een potje voor als je een gift wilde geven. De opbrengst was bestemd voor het bejaardenhuis Agnulli Dei. Na een hele middag bakken was het eindresultaat in het potje € 90,55. Super leuk toch, bedankt!

C1000 actie: 2 Handdoeken
Wanneer u boodschappen doet bij de C1000 krijgt u bij iedere € 10,- aan boodschappen een gratis zegel. Met een volle spaarkaart (met 10 zegels) + € 2,- krijg je 2 handdoeken. Heeft u geen handdoeken nodig? We zijn blij met uw volle spaarkaarten, want in het bejaardenhuis Agnulli Dei zijn ze maar wat blij met nieuwe handdoeken. Alvast bedankt.
U kunt uw volle spaarkaart door de brievenbus doen bij familie Van Mourik, Reinenweer 64 of bij familie Harrewijn, Waterwegstraat 32. Alvast hartelijk dank.

Kleding brengen
D.V. Zaterdag 14 juni kunt u weer kleding afleveren op de Rivierdijk 414b van 10.00 – 11.30 uur. De coördinatie is in handen van Esther Harrewijn, tel. 416220.
Een hartelijke groet, Dick van Mourik (422248)