Nieuws van de C.H.R. (83)

Geld en plannen
Velen van u hebben een ‘groot warm hart’ als het gaat om financiële betrokkenheid bij de hulp aan onze broeders en zusters in Oradea, Micula, Lapusel en Belzerind. Het is goed om u inzicht te geven in wat we de afgelopen zes maanden zoal aan contanten hebben ontvangen tijdens het kleding brengen en inpakken. Voor transport van kleding: totaal
€ 479,95 en voor Agnulli Dei: € 125,55.
Daarnaast zijn van maart tot en met begin september op onze bankrekening de bedragen gestort met een totaal van € 1965,00. Voor Zsofia in totaal €300,00 en de opbrengst van kaartverkoop € 50,00.
Met dit geld wordt verantwoord omgegaan. U stelt het ter beschikking om het te besteden. Het wordt voor 100% ingezet voor hulpverlening. Op dit moment wordt er weer gewerkt aan de voorbereiding van een kledingtransport op D.V. vrijdag 24 oktober. Binnenkort leest u hier meer over.
Bezoek aan Roemenië 
D.V. 27 oktober hopen Els van der Veen, Johan van Ferneij, Ineke van ‘t Hoff en Dick van Mourik een bezoek te brengen (op eigen kosten) aan onze Roemeense dorpen en ook aan het bejaardenhuis Agnulli Dei. Het is belangrijk om elkaar te ontmoeten en vast te stellen of hulp nog steeds nodig is of anders moet. We willen aan het bejaardenhuis Agnulli Dei in 2015 € 1000,- per maand overmaken als bijdrage om hulpbehoevende ouderen onderdak en goede zorg te kunnen bieden (dat is € 12.000,- per jaar). Het is belangrijk om goede afspraken te maken over hoe dit geld wordt ingezet. Maar vooral willen we met onze eigen ogen ‘proeven’ hoe bewoners het ervaren. We gaan in gesprek met bejaardenverzorgsters en de leiding en we zullen hun ervaringen vervolgens delen met u.

Kleding brengen
D.V. zaterdag 4 oktober kunt u weer kleding afleveren op de Rivierdijk 414b van 10.00-11.30 uur. Zoals u weet, kunt u niet zomaar een zak kleding neerzetten als we er niet zijn. Op D.V. dinsdag 7 oktober is er van 9.00 tot ongeveer 11.30 uur kleding inpakken. Ook dan is het mogelijk om kleding te brengen. De coördinatie is in handen van Esther Harrewijn, tel. 416220.

Een hartelijke groet, Dick van Mourik (422248)