Nieuws van de Zendingscommissie wijk 1 en 2

Doelcollecte: Bible League
Aanstaande zondag is de opbrengst van doelcollecte bestemd voor Bible League. Al meer dan 75 jaar helpt (de organisatie) Bible League mensen om Gods Woord te lezen en begrijpen. Vandaag de dag werkt Bible League in zes regio’s: Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Noord-Amerika. Bible League ondersteunt kerken met Bijbels en programma’s, zodat zij mensen kunnen bereiken met Gods Woord.
Naast Project Filippus, het programma waarmee gelovigen anderen helpen de Bijbel te lezen en te begrijpen, biedt Bible League een Alfabetiseringsprogramma aan en een Gemeentestichter Training. Met het alfabetiseringsprogramma leren mensen lezen en schrijven aan de hand van de Bijbel.
De Gemeentestichter Training stelt deelnemers in staat om nieuwe kerken te stichten op plekken waar nog geen kerk is, om gelovigen zo de mogelijkheid te geven om naar de kerk te gaan. Het is ons verlangen dat mensen tot geloof in Jezus Christus komen.
Bij Bible League kunnen we geen mensen tot geloof brengen, dat doet God Zelf door Zijn Woord en Geest. Maar we kunnen wel zorgen dat zoveel mogelijk mensen bereikt worden met het Woord van God.

Vakantiebijbelboekje GZB/ Nieuwsbrief familie Vogelaar
In de Maranatha kerk liggen 30 exemplaren van het vakantie-bijbelboekje van de GZB voor u. Vindt u er geen meer? Dan kunt u zelf ook een vakantiebijbelboekje bestellen via:
www.gzb.nl/vakantiebijbelboekje.
In de kerk-app (van de zendingscommissie) kunt u de nieuwsbrief van familie Vogelaar lezen, mocht u hem zelf niet ontvangen.

Hartelijke groet,
Pieter Hofman, Martine Roeleveld, Karin Versteeg, Wim van Tuijl