Welkom familie Vastenhout

Zondag 20 juni mogen wij vol dankbaarheid onze nieuwe predikant ds. Michiel Vastenhout met zijn vrouw Sandra en hun kinderen Jesper en Jinthe in onze Hervormde Gemeente begroeten.
Om hen een warm welkom te bezorgen, vragen we jullie een welkomstkaart te schrijven. Misschien is het ook leuk om ds. Michiel Vastenhout uit te nodigen voor een lunch thuis
tijdens zijn overbruggingsperiode van intrede tot de definitieve vestiging in Sliedrecht op maandag 26 juli. Wanneer dit je een leuk idee lijkt, zet dan ook je telefoonnummer op de kaart, zodat hij contact kan opnemen voor een afspraak. Zo kunnen wij als gemeente op informele wijze kennismaken met onze nieuwe predikant en ds. Vastenhout met onze gemeente.

De kaarten zullen tijdens de intrededienst worden overhandigd aan het gezin Vastenhout. Graag rekenen wij op jullie medewerking. De kaarten kunnen t/m zaterdag 19 juni worden opgestuurd aan of in de brievenbus worden gedaan van Jordaanstoep 9 (3361 CB), Vivaldilaan 122 (3363 KG) en Middeldiepstraat 85 (3361 VR).